Ontdek of paardencoaching bij jou past!

 Je bent dapper, intuïtief en jezelf!

De helende werking van paardencoaching

Paarden reageren op wat er is. Zij voelen feilloos aan hoe jij je voelt en waar je pijnpunt zit. Vooral wanneer dit gevoel er niet mag zijn (je misschien teveel in je hoofd zit). 

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling met het paard als spiegel. Bij het paard worden jouw twijfels en angsten zichtbaar en zal ook de oplossing zich aandienen. En hierdoor voel jij je sterk in de keuzes die je gaat maken! Of je nu zes bent of zestig plus. 

Het paard geeft je namelijk direct de mogelijkheid om te oefenen en te kijken wat wel helpend is voor jouw vraag. En laat je verrassen, want meestal zit de oplossing op een andere plek dan jij denkt!

Voor wie is de paardencoaching?

Ik coach jong en oud. Of je nu zes jaar bent of vijftig jaar. Mijn benadering (en die van de paarden) blijft hetzelfde. Open, nieuwsgierig, vol vertrouwen en geloof in jou. Iedereen draagt zijn eigen oplossing bij zich. En die neem ik serieus. Jou neem ik serieus. 

Of dit nu om vraagstukken over angst gaat, weerbaarder worden, persoonlijke ontwikkeling of omgaan met emoties. Jij bent welkom om in een veilige natuurlijke omgeving aan jezelf te werken.

De locatie waar ik werk is in Bergen (NH). 

Je wilt gecoacht worden met paarden, hoe nu verder?

Stap 1

Jij bent nieuwsgierig wat de paarden voor jou of je kind kunnen betekenen en wilt graag weten of mijn hulp bij jou aansluit. Zet de eerste dappere stap en stuur mij een mail met jouw (hulp)vraag.

Stap 2

Ik nodig jou uit voor een Zoom call en samen verkennen we je probleem en de wensen. Aan het eind van dit gesprek heb je een duidelijk beeld gekregen wie ik ben en wat ik doe. Jij voelt direct of de coaching jou gaat helpen of niet. Vertrouw op je gevoel, die heeft het altijd juist! 

Stap 3

Jij zegt ja tegen jezelf! Bij het paard worden jouw twijfels en angsten zichtbaar en zal ook de oplossing zich aandienen. En hierdoor voel jij je sterk in de keuzes die je gaat maken! Of je nu zes bent of vijftig!

 

Meer weten over paardencoaching?

Waarom samenwerken?

Wat kun je verwachten

De belangrijkste tool voor coaching is de klik die je hebt met de coach. Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek wordt dat al direct duidelijk. Je wilt door of niet.

Hoe maak je kennis met mij?
1. Vul het contactformulier in
2. Binnen 48 uur neem ik telefonisch contact met je op
3. Samen ontdekken we of mijn manier van coachen jou kan helpen!

Na onze samenwerking…

✓  Weet jij wat jij zelf wilt en hoe je dat gaat aanpakken

✓  Durf je jezelf te zijn en te laten zien

✓  Heb jij je angst overwonnen

Laten we kennismaken!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om een belafspraak te plannen.

Tel: +31 (0) 642717549
Email: janneke@enjoy2ride.nl

Locatie: Kolonel Sneepweg, Bergen (NH)

14 + 5 =

Wat anderen zeggen

Janneke helpt mensen om inzicht in zichzelf te krijgen, om te ontspannen en om vertrouwen op te bouwen.
Dat doet ze samen met de paarden. Altijd respectvol en met een enorm geduld. Ik heb genoten van de ervaring. Dank je wel.

Mieke

Janneke heeft mij heel erg goed geholpen op een gebied wat ik van te voren niet had verwacht. Janneke pakt het op een geweldige manier op en kan volgens mij met iedere situatie wel iets doordat zij zich extreem open en kwetsbaar op kan stellen. Een bewonderenswaardige kwaliteit. Ik ben heel erg geholpen door deze coaching en raad het iedereen van harte aan!

Linda

In het begin vond ik het wel erg moeilijk om over alles te praten, maar ik voelde me wel meteen op mijn gemak bij Janneke, Ze heeft me veel geleerd over mezelf en hoe ik dingen het beste kan aanpakken.

Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen, Janneke is een super lieve therapeute, met een hart op de goede plek en die met iedereen het beste voor heeft.

Britney