Over Janneke

“Ik ben intuïtief, vrolijk, energiek en heb heel veel geduld.”

Zoals je in één ding bent, zo ben je in alles. Als persoon ben ik iemand die vertrouwen heeft en geeft. Ik ben intuïtief, vrolijk, energiek en ik heb heel veel geduld. Ik ben heel nieuwsgierig en neem elk probleem (klein en groot) serieus. Mensen zijn bij mij zichzelf en kunnen snel open en eerlijk zijn. Voor mij hoef je je niet beter voor te doen dan je bent. Jij mag kwetsbaar zijn en ik ook. Niemand is perfect en ‘fouten’ mogen gemaakt worden. Ik zie fouten maken namelijk niet als iets slechts, maar juist als iets positiefs. Je kan niet sneller leren dan door fouten te maken. Die geven je veel inzichten en mogelijkheden. 

Jij draagt al de antwoorden van jouw probleem

Ik geloof oprecht dat jij alle antwoorden van jouw probleem al bij je draagt. Je hebt het antwoord van een ander niet nodig om jou het antwoord te geven op de vele vragen en strubbelingen die JIJ ervaart. Sterker nog, hoe meer je antwoorden bij een ander zoekt, hoe meer je verwijderd raakt van je eigen gevoel en hoe afhankelijker je wordt en dus hoe onzekerder jij je voelt. Volg je mij?

Dus bij mij krijg je geen antwoord op de vraag: wat zie jij Janneke, hoe zou jij het aanpakken? Want het doet er niet toe wat ik ergens van vind of hoe ik het zou doen. Mijn manier is namelijk niet jouw manier. En mijn waarheid is niet DE waarheid. Hoeveel kennis ik ook in huis heb over het trainen en coachen van mensen met hun angsten, alleen jij bent degene die precies weet wat voor jou werkt. En dat is het leuke, DAAR help ik je bij. Ontdekken wat voor JOU het beste werkt, waar jij BLIJ van wordt en wat je eigenlijk helemaal NIET leuk vindt. Want daar ben IK een expert in ;-).

Samen met de paarden help ik jou om juist DIE antwoorden te vinden die bij jou passen. Die antwoorden komen namelijk vanzelf. Het is niet keihard werken en constant ermee bezig zijn. Maar het is lol, plezier, af en toe een traan en vooral het proces zijn gang laten gaan. Wanneer je namelijk in de bak staat en een inzicht krijgt, kan je niet meer terug. Je moet niet dingen veranderen, je wilt het! En dan gaat het veel natuurlijker en fijner. Dus nee, het gaat niet vanzelf, maar het kan wel op een leuke speelse manier!

En één stap tegelijk. Ik heb een rotsvast vertrouwen dat jou dat gaat lukken. Op jouw tempo en op jouw manier.