Gratis kennismakingsgesprek

Wat kun je verwachten

De belangrijkste tool voor coaching is de klik die je hebt met de coach en het vertrouwen dat dit voor jou gaat werken.  Tijdens een kennismakingsgesprek wordt dat al direct duidelijk.
Hoe maak je kennis met mij?
1. Vul het contactformulier in
2. Binnen 48 uur neem ik telefonisch contact met je op
3. Samen ontdekken we of mijn manier van coachen jou kan helpen!
Wil je niet wachten en direct even bellen? Dat kan. Je kunt mij bellen op 0642717549.

10 + 10 =

Wordt niet gedreven door de angsten in je hoofd, wordt geleid door de dromen van je hart, Roy T. Bennett.”

Wat anderen zeggen

Janneke helpt mensen om inzicht in zichzelf te krijgen, om te ontspannen en om vertrouwen op te bouwen.
Dat doet ze samen met de paarden. Altijd respectvol en met een enorm geduld. Ik heb genoten van de ervaring. Dank je wel.

Mieke

Janneke heeft mij heel erg goed geholpen op een gebied wat ik van te voren niet had verwacht. Janneke pakt het op een geweldige manier op en kan volgens mij met iedere situatie wel iets doordat zij zich extreem open en kwetsbaar op kan stellen. Een bewonderenswaardige kwaliteit. Ik ben heel erg geholpen door deze coaching en raad het iedereen van harte aan!

Linda

In het begin vond ik het wel erg moeilijk om over alles te praten, maar ik voelde me wel meteen op mijn gemak bij Janneke, Ze heeft me veel geleerd over mezelf en hoe ik dingen het beste kan aanpakken.

Ik ben heel blij dat ik bij haar terecht ben gekomen, Janneke is een super lieve therapeute, met een hart op de goede plek en die met iedereen het beste voor heeft.

Britney