Over mij

Een genieter van mens en natuur. Ik houd ontzettend van het buitenleven en van dieren. Paarden staan hierin met stip op nummer 1. Van jongs af aan rijd ik al paard. Omdat ik plezier heb van elke rit die ik maak.

Vroeger zette mijn moeder mij samen met mijn 2 broers en zus op het paard. Zij vertelde mij: ‘jij straalde vanaf het eerste moment dat je op het paard zat, alsof je niet anders gedaan had.’ Zo voelde dat voor mij ook. Toen, en nu nog steeds.

Ik heb vele paarden van hun angsten afgeholpen zoals angst voor water en angst voor verkeer. Ook met wilde paarden kwam ik in contact. Ik heb een natuurlijke gave om paarden op hun gemak te stellen en henzelf weer de kracht te geven om over hun angst heen te stappen. Dat doe ik vooral met veel vertrouwen en geduld.

Deze kracht heb ik ruim 10 jaar ingezet in de gespecialiseerde jeugdhulpverlening. Ik heb gewerkt met kinderen, pubers en gezinnen. Vele angsten, obstakels en negatieve gedachten heb ik voorbij zien komen en voorbij zien gaan. Angsten die je zelfverzekerdheid in de weg staan. Angsten die maken dat je niet meer vanuit je eigen gevoel durft te handelen, en je alleen nog maar vertrouwt op iedereen behalve jezelf. Maar vooral ook de angsten die maken dat je de dingen waar je zo van houdt niet meer gaat doen. In mijn werk komen mensen onzeker en twijfelend binnen en gaan ze letterlijk met een opgeheven hoofd weg. Het is mooi om deze verandering van dichtbij te zien, mee te maken en te begeleiden.

Ik doe nu wat ik het allerliefste doe. Paarden en hun ruiters samen helpen om van hun angsten af te komen. Hoe leuk! Doordat ik gebruik maak van mijn kennis en ervaring uit de hulpverlening en deze combineer met mijn ervaringen met paarden, heb ik een compleet programma ontwikkeld dat ruiters helpt om van hun angst of die van hun paard af te komen.

Jij kunt je paard het beste geven wat hij/zij nodig heeft. Op jouw manier en in jouw tempo. Daar geloof ik in. Laten we samen ontdekken waar jouw kracht en talent ligt en hoe jij weer plezier gaat ervaren met je paard. Altijd, ook wanneer het spannend wordt.

Mail mij nu voor een gratis kennismakingsgesprek. Je paard en jij zijn het waard!