Evenementen

Zelfverzekerd paardrijden… Ben je niet altijd even stoer en sterk? En sta je soms erg gespannen naast je paard. En wie weet stap jij misschien toch op, want je wilt je niet laten kennen… En je hebt geen paard gekocht om er niet op te rijden toch? Maar ontspannen en vol plezier paardrijden? Zo voelt dat niet meer.

Geeft niks, daar hebben meer ruiters en eigenaren last van. Je bent echt niet de enige!

Janneke Valkering geeft een Workshop Zelfverzekerd paardrijden – Enjoy2Ride op zaterdag 21 september van 10.00-12.00 uur in Haarlem (voor volwassenen) en van 13.00-14.30 uur voor kinderen vanaf ongeveer 11 jaar. Dit doet zij in samenwerking met Vereniging Eigen Paard. Daar is zij deskundige op het gebied van omgaan met je angst. Speciaal voor de leden van Vereniging Eigen Paard is de prijs 50 euro (t.w.v. 175 euro).

Meld je snel aan, zodat je dit zaterdag kan beleven en meemaken. Vragen? Je kunt mij altijd even bellen op 0642717549

 

Horse Dating is een uniek evenement van Vereniging Eigen Paard, om onder deskundige begeleiding de perfecte match te zoeken voor jou en je toekomstige paard.

Het unieke van dit initiatief is dat adviseurs van Vereniging Eigen Paard de deelnemers op een deskundige wijze begeleiden bij het uitproberen en de eventuele aankoop van een paard. Tijdens deze editie bieden ze ook verschillende leuke en leerzame workshops aan!

Enjoy2Ride geeft daar een workshop Zelfverzekerd paardrijden. Hierin laat ik de deelnemers kennismaken met het Rots en Water programma. Dit is een psycho-fysieke weerbaarheidstraining dat zich richt op bewustwording en ontwikkeling van de eigen kracht. Het leert je om vanuit een rustige en krachtige houding de juiste keuzes te maken voor jouw paard en voor jezelf.

 

Op 9 juni staat Enjoy2Ride op het Gezondheidsplein op de Dag van het oudere paard.  Je kunt je als eigenaar best onzeker voelen. Doe je het wel goed? Kan jouw paard het rijden nog aan? Geef je hem/haar het beste voer? Als deze vragen maken dat je onzeker wordt, dan heeft dit effect op het welzijn van jouw paard.

Met Enjoy2Ride kan ik jou trainen om weer zelfverzekerd op/naast je paard te staan, zodat jij jouw paard het beste kan geven wat hij/zij nodig heeft. Nu en ook in de toekomst. Want fit en gezond ouder worden van jouw paard begint bij jezelf!

 

Op 14 april stond Enjoy2Ride met een stand op EquiDay.

Een dag vol met workshop, lezingen en leuke informatie stands om heen te gaan.