Inspiratie uit onverwachte hoek, deel 2

Weet je wat zo leuk is? Inspiratie, een vraag, een moment, een situatie heeft vaak veel langer invloed en effect dan je denkt. Een dag, een week, een jaar later kan je er de sporen nog van tegen komen. Je inzicht gaat zich verdiepen en dat is zo leuk!

De Dag van het oudere paard heeft mij nog zoveel meer gebracht dan dat ik op dat moment door had. Mijn hersenen zijn weer op volle toeren aan het draaien en ik bruis van de energie.

Al even was ik aan het nadenken over mijn programma en wat ik daaraan kan verbeteren. Ik wil altijd het allerbeste uit mezelf halen én uit mijn traineeś! Tijdens de dag en zeker ook daarna kwam plotseling het inzicht dat ik mijn aanbod wil verdiepen en intensiveren. De kracht van het leren zit hem in herhaling. Herhaling, herhaling, herhaling. Als kind leer je door te kijken, te kopiëren en heel veel te herhalen totdat je kan zitten, kruipen, lopen, paardrijden. Dit geldt ook voor volwassenen. Je leert door veel vlieguren te maken en te herhalen. Dit zijn we alleen veel minder gewend tegenwoordig. Alles gaat zo snel, dat we ook van onszelf verwachten dat we meteen alles (moeten) kunnen. Maar dat is onmogelijk.   

De kracht en de lange termijn werking zit hem in herhalen, herhalen en nogmaals herhalen. Doen, ervaren en doorleven. Dat is de reden dat ik mijn klanten graag nog meer wil aanbieden dan ik al doe! Mijn maandprogramma (of noem het trainingsdagen) heb ik verdubbeld. Vier ochtenden train ik ruiters om zelfverzekerder paard te rijden. In kleine groepen met gelijkgestemden vrouwen die allemaal maar 1 ding willen. Weer buiten rijden met hun paard. Weer datgene doen dat ze het allerliefste doen, weer terug in het zadel na lange tijd niet gereden te hebben. Maar bovenal geen spanning meer ervaren voor of tijdens het rijden.

Tijdens mijn training is mijn doel de ruiter vanuit plezier, ontspanning en verwenning te laten werken aan zichzelf. Ik train op hele mooie locaties met een gezonde lunch en eten tussendoor, met allemaal vrouwen die energiek en elkaars gelijken zijn. Iedereen is oké en mag er zijn.

Vanuit die invalshoek kun je het beste aan jezelf werken en het mooiste eruit halen! De vrouwen die meedoen aan mijn programma rijden naderhand niet alleen zelfverzekerder paard, maar ZIJN weer zelfverzekerder dan ooit. Maken duidelijke en gerichte keuzes voor zichzelf en hun paard. Hebben hun angst onder ogen gezien en laten zich niet meer leiden door hun gedachten. Zij kunnen hun gedachten sturen en weer hun opperbeste zelf zijn! Bij hun paard, hun familie, vrienden en werk.

En dat is wat ik het liefste doe en iedereen gun. Ik kijk er naar uit om JOU te trainen, te motiveren en te inspireren. Bel (0642717549) of mail (janneke@enjoy2ride.nl) gerust om eens kennis te maken!

 

Sta in je kracht!

 

Janneke Valkering

Enjoy2Ride